NOD32 - Antivirus oplossingen

NOD 32

Geďntegreerde, Real-Time beveiliging tegen virussen, wormen, trojans, spyware, adware, phishing, rootkits en hackers. Beste detectie, ongeëvenaarde snelheid & kleinste footprint. NOD32 is beschikbaar in vele talen, waaronder Nederlands.
Met de nieuwe versie 2.7 nu ook geschikt voor Windows Vista.

De beste beveiliging

NOD32 is een enkele, zeer geoptimaliseerde engine dat werkt als een afweersysteem en bescherming biedt tegen een breed spectrum van malware. Om virussen, wormen, spyware en andere aanvallen die zich continue ontwikkelen tegen te houden, maakt NOD32 gebruik van ThreatSense® Technologie. Vanwege deze technologie kan NOD32 de executie code analyseren en onbekende bedreigingen real-time te detecteren. Hierdoor bent u de malware schrijvers een stap voor.

Proactieve Real-Time Detectie

De beste beveiliging is proactief. Malware bescherming moet real-time zijn op het moment van infiltratie. Iedere minuut dat u moet wachten op een update, loopt u kans op besmetting en slachtoffer te worden van de verwoestende gevolgen die malware kan hebben. Met de ThreatSense® Technologie waar NOD32 gebruik van maakt , is uw machine continue beveiligd terwijl andere, op definitie gebaseerde producten malware schrijvers de gelegenheid geven uw machine te infiltreren op het moment dat u moet wachten op een update.

De meeste antivirus producenten verspreiden hun updates uren nadat hun klanten geďnfecteerd zijn en samples hebben gestuurd naar hun labs zie voor meer test resultaten av-comparatives.org.

Geintegreerde Beveiliging

Pas op voor uitgebreide Internet security suites die honderden MB’s van je PC gebruiken. Deze programma’s zijn zo zwaar, omdat de producenten diverse producten hebben gebundeld om virussen, hackers, adware, spyware en andere malware op te sporen. Hierdoor kan je machine langzamer, moeilijker te beheren en bovendien onvolledig beschermd worden.

Virussen, wormen, adware, en spyware kunnen en zouden gedetecteerd moeten worden door een enkele engine. NOD32 is ontworpen met een enkele, zeer geoptimaliseerde engine met als doel adware, spyware, virussen, rootkits, en andere kwaadaardige aanvallen tegen te houden.

Beveiliging tegen bedreigingen die via diverse wegen binnen proberen te komen is gerealiseerd door de volgende modules van NOD32:

 • Antivirus MONitor (AMON)
  Een on-access (memory-resident) scanner, die bestanden automatisch scant voordat ze geopend worden.
 • NOD32
  Een on-demand scanner, die u handmatig kunt uitvoeren voor een specifiek bestand of gedeeltes van uw schijf. U kunt deze scanner ook instellen zodat deze wordt uitgevoerd wanneer u dat wilt.
 • Internet MONitor (IMON)
  Een memory-resident scanner die op het Winsock level draait en zo voorkomt dat geďnfecteerde bestanden de schijven van de computer bereiken. Het scant ook internet verkeer (http) en binnenkomende mail via POP3 protocol.
 • E-mail MONitor (EMON)
  Een module om binnenkomende- en uitgaande mail te schannen via MAPI interface, zoals Microsoft Outlook Microsoft Exchange.
 • Document MONitor (DMON)
  Gebruikt Microsoft API om Microsoft Office documenten te scannen (inclusief Internet Explorer).
Ongeevenaarde snelheid

Hoge detectie efficiëntie hoeft uw computer niet te vertragen. NOD32 is voornamelijk in assembly geschreven, wint continue prijzen voor de hoogste scansnelheid van alle antivirus producten en is gemiddeld 2 tot 5 keer sneller dan de concurrenten (bron: Virus Bulletin). Kies voor NOD32 en verbeter de prestaties van uw computer.

Kleinste Footprint

NOD32 gebruikt bijzonder weinig van de capaciteit van uw PC, waardoor er meer overblijft voor uw andere programma’s. Het installatieprogramma is slechts 8.6 MB en het programma zelf neemt minder dan 20 MB van uw geheugen in beslag (dit fluctueert als er veranderingen zijn in de detectie technologie). ThreatSense updates, die zowel heuristische informatie als definities bevatten, zijn over het algemeen tussen de 20 kB en 50 kB. Kies voor NOD32 en behoudt de capaciteit van uw computer.

Eenvoudig te beheren

Systeem- en database updates worden automatisch achter de schermen uitgevoerd. Bent u een thuisgebruiker, dan kunt u het gewoon installeren en hoeft u zich verder nergens zorgen om te maken. Kleinere bedrijven, maar ook grote organisaties met uitgebreide netwerken kunnen gebruik maken van de krachtige Remote administrator om NOD32 centraal te installeren, uit te rollen, te monitoren en duizenden werkstations en servers te beheren.

NOD32

 • DE ENIGE DIE U PROACTIEF BESCHERMT TEGEN ONBEKENDE BEDREIGINGEN: bekijk de verbluffende resultaten: www.av-comparatives.org.
   
 • HOOGSTE SCANSNELHEID: bewezen 10 x sneller te zijn dan de conventionele antivirus programma’s in onafhankelijke tests.
   
 • KLEINE UPDATE BESTANDEN: regelmatige updates van slechts een paar kilobytes
   
 • LAAGSTE SYSTEEMBELASTING: Uw systeem blijft snel en efficiënt, zelfs tijdens het scannen van uw harde schijf
   
 • AANTREKKELIJKE GEPRIJSD: is met een afschafprijs 39 Euro voor 1 licentie voor 1 jaar het goedkoopst (bestellen of prijsopgave via bestellen@DataScore.nl) .
   
 • SCHAALBAAR: Versies voor individuele gebruikers, kleine netwerken met single update point, grote netwerken met beheer via management server.
   
 • GOEDE REFERENTIES: toonaangevende organisaties gebruiken NOD32:

Dell    Canon    Microsoft

Door de geavanceerde heuristische detectie, scant NOD32 op viruskenmerken en ontmaskert daardoor bedreigingen zonder dat het een update nodig heeft! Door de ongeëvenaarde nauwkeurigheid heeft NOD32 nog nooit een ‘In-The-Wild’ virus gemist. NOD32 heeft een ongekende scansnelheid en zeer kleine updatebestanden. De gebruikte systeemcapaciteit is bijna te verwaarlozen, ook tijdens een systeemscan. NOD32 is uniek, dus eigenlijk niet vergelijkbaar.

Wilt u toch uw huidige Antivirus software vergelijken, surf dan naar:  http://www.nod32.nl/vergelijking/content.asp.

PLATFORM BESCHIKBAARHEID: o.a. Microsoft Windows server en desktop platforms (ook 64 bits), MS-DOS, Linux, Novell.
Mail oa. Exchange server, Linux mail server, Lotus Domino server, Kerio Mailserver. Bundeling met Kerio Winroute firewall mogelijk.

Download NOD32 Trial Versie

Op deze pagina kunt u de trial versie downloaden voor diverse platforms. De trial versie is alleen bedoeld voor niet commerciële trial doeleinden. De trial periode is gelimiteerd tot een periode van 30 dagen. Hierna kunt u NOD32 aanschaffen of verwijderen. DataScore, Eset, LLC en NOD32 Nederland kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade veroorzaakt door het gebruik of installatie van de trial versie van NOD32. Voor een gedetailleerde beschrijving over de installatie, klik hier.

NOD32 versie 2 - Nederlands

TitelVersie Naam
voor Windows 95/98/ME - standaard2.7ne98nlst.exe
voor Windows NT/2000/2003/XP/32-bit/64-bit2.7nentnlst.exe

NOD32 versie 2 - Engels
TitelVersie Naam
NOD32 for DOS2.23noddosen.exe
NOD32 for Windows 95/98/ME - Version 2.72.7ne98enst.exe
NOD32 for Windows NT/2000/2003/XP - Version 2.72.7nentenst.exe

Belangrijk: Als u de commerciële NOD32 versie installeert nadat u bovenstaande trial versie geprobeerd hebt, is het noodzakelijk dat u eerst de trial verwijdert voordat u de commerciële versie installeert!

NOD 32 aanschaffen

Wilt u NOD32 aanschaffen of meer info over de mogelijkheden en de prijzen bij DataScore? Neem hiervoor contact met ons op!
Dit kan via verkoop@DataScore.nl of via het invulformulier wat u via deze link kunt bereiken.
Uiteraard kunt u voor vragen ook telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. Onze contactgegevens staan op deze pagina.
DataScore levert uitsluitend aan zakelijke klanten.

DataScore is gecertificeerd reseller van NOD32 Nederland en heeft ervaring met het installeren en inrichten van losse NOD32 licenties, met het inrichten van configuraties met een single update point en met het inrichten van Management servers voor grotere organisaties, in combinatie met NOD32 scanners voor corporate email servers.

Voor meer informatie en uitgewerkte business cases over NOD32 zie ook http://www.nod32.nl.

                                 

Terug naar de producten pagina