IASO Backup bank

IASO BACKUP BANK: Veilig, betrouwbaar en gemakkelijk

Uw bedrijfsgegevens verdienen het om opgeslagen te worden in een zwaar beveiligd datacentrum. MKB ondernemers hebben wel wat anders te doen dan te knoeien met bandjes. Voor hen is de IASO Backup Bank service daarom de ideale oplossing!

U realiseert zich ongetwijfeld hoe belangrijk de gegevens die zijn opgeslagen in uw computernetwerk, voor uw organisatie zijn. Verlies van informatie is een kostbare zaak, die de bedrijfsvoering ernstig kan schaden, en in extreme gevallen zelfs desastreuze gevolgen kan hebben.
Daarom maakt u nu uiteraard dagelijks een backup op tape en bewaart u ook minimaal één tape buiten kantoor. Dit om in geval van grote calamiteiten, zoals brand, de schade beperkt te houden.

Met name voor kleine tot middelgrote organisaties, die meestal geen of weinig eigen IT specialisten in dienst hebben, is het maken van backups op deze manier eigenlijk tamelijk ingewikkeld, omslachtig en tijdrovend. Hierdoor wordt dit nogal eens vergeten of slechts ten dele uitgevoerd. Heeft u de laatste tijd nog wel eens gecontroleerd of de data die u denkt te backuppen ook daadwerkelijk op de tape staat?
Daarbij komt dat backuptapes regelmatig vervangen moeten worden omdat ze slijtagegevoelig zijn.

Met de IASO Backup Bank service, kunt u het maken van de backup volledig online automatiseren en uit handen geven. Slimme software zorgt ervoor dat dagelijks contact wordt gelegd met een zwaar beveiligd datacentrum, waar uw backup op dubbel uitgevoerde professionele opslagsystemen wordt bewaard. Voor verzending worden uw gegevens ook nog eens door middel van encryptie beveiligd, zodat behalve u niemand – ook de medewerkers van IASO niet – toegang heeft tot uw gegevens.
De slimme software is in staat om iedere dag uitsluitend de gewijzigde data, en ook nog binnen de bestanden uitsluitend de gewijzigde delen, te versturen waardoor de online backup uiterst efficiënt is en ook bij langzamere internetverbindingen nog uitstekend gebruikt kan worden.

De IASO Backup Bank service heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen in diverse sectoren, waaronder de Advocatuur, Administratiekantoren, Handelsbedrijven, de Medische sector en het Onderwijs.

De online varianten van IASO zijn er in 2 smaken. De Backup Bank pro en de Backup Bank business.

IASO Backup Bank Pro

Bent u zelfstandig ondernemer of onafhankelijke professional? Dan is zaken doen uw eerste en belangrijkste prioriteit. Uw gegevensbestanden zijn belangrijk voor u, maar eerlijk gezegd, backups maken is niet uw favoriete tijdverdrijf na het werk.

IASO Backup Bank Pro is ontwikkeld voor ú: de service is gericht op stand alone (Windows) PC's en kleine peer-to-peer netwerken. Installatie en configuratie gaan snel en eenvoudig. Backups worden automatisch gemaakt op de tijd die u heeft ingesteld, of - heel gemakkelijk - wanneer u uw PC uitzet. Gegevens herstellen is net zo eenvoudig. Het is een kwestie van de juiste datum kiezen van wanneer u de gegevens wilt terughalen, aanklikken wat u nodig heeft en daarna op de "Herstel" knop drukken...

IASO Backup Bank Pro is gebaseerd op dezelfde efficiënte datareductie en veilige encryptie technieken als onze midrange en high end services. Als het op kwaliteit aankomt, hoeft u dus geen compromissen te sluiten!

IASO Backup Bank Pro kent geen abonnementsvergoeding, u betaalt alleen voor de hoeveelheid data die moet worden veiliggesteld, tegen een ongekend scherp prijsniveau: € 0,01 per MB (selected data).
 
abonnement Progratis 
data capaciteit0,01per MB per maand
minimum vergoeding5,00per maand (incl. 500 MB capaciteit)
additionele data capaciteit5,00per 500 MB per maand
geen opstartkosten 
vooruitbetaling per 12 maanden 
BACKUP BANK PRO opties: 
backup historie 7 dagenstandaard
backup historie 30 dagen5,00per maand
premium restore service 7x245,00per maand

Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

IASO Backup Bank Business
Ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf hebben over het algemeen beperkte menskracht en middelen voor het beheren van hun IT systemen. Desalniettemin zijn uw computergegevens bedrijfskritisch en ze verliezen is onacceptabel. IASO biedt u een full service oplossing voor de bescherming van uw bedrijfsgegevens, zodat u zich kunt concentreren op zaken doen.

IASO Backup Bank Business is bedoeld voor netwerken van een of meerdere servers, met data opslag behoeften tussen vijf en enkele honderden GBs. De IASO Backup Manager software ondersteunt alle Windows Server platformen, inclusief SBS en W2K3, en alle actuele Linux/Unix smaken, inclusief MAC OS-X, Sun Solaris en dergelijke. Voor bedrijfskritische applicaties zoals MS Exchange en SQL Server zijn specifieke 'hot backup' Application Support Modules beschikbaar.

De IASO Backup software is extreem efficiënt en maakt het daardoor mogelijk om grote hoeveelheden data over standaard (xDSL) remote IP verbindingen te backuppen. Een 512 Kbps uplink is normaalgesproken voldoende voor de dagelijkse backup van een 100 GB dataset, binnen een backup window van 4 uur.

Voor IASO Backup Bank Business betaalt u een maandelijks abonnement, plus een vergoeding voor het verbruik, die afhankelijk is van de hoeveelheid gegevens die u wilt veiligstellen.
 
abonnement Business24,95per systeem per maand
data capaciteit - variabel0,01per MB per maand
data capaciteit - vast35,00per 5 GB per maand
 50,00per 10 GB per maand
aktieprijs75,00per 20 GB per maand
 150,00per 50 GB per maand
 200,00per 100 GB per maand
BACKUP BANK BUSINESS opties:
backup historie 30 dagen standaard
backup historie 60 dagen5,00per maand
backup historie 90 dagen10,00per maand
premium restore service 7x2410,00per maand
korting bij vooruitbetaling per jaar 10% 

Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Meer informatie

Vaktijdschrift WinMag (www.winmag.nl) heeft IASO verkozen tot "Editor's Choice". Na een intensieve evaluatie verscheen in WinMag van november 2006 een artikel waarin onder andere het gebruiksgemak van IASO Backup Manager Versie 4 geroemd werd. Interessant is verder dat ook de online backup dienst van IASO-klant Solcon werd getest en een "Goed Getest" predicaat ontving.

Indien u geïnteresseerd bent in deze uiterst moderne vorm van backups maken, kunt u via het contact formulier meer informatie en/of een offerte bij ons opvragen.
Uiteraard kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij geven u graag uitgebreidere informatie en maken voor u een offerte. Onze contactgegevens vindt u op deze pagina.

Terug naar de producten pagina